VSP szolgáltatások

VSP - Virtuális Szerver Park szolgáltatásunkat most kedvező áron vehetik igénybe!

Részletek

Hívjon minket!

Amennyiben kérdése van, vagy ajánlatot kérne, hívjon minket telefonon, vagy küldjön levelet Ügyfélszolgálatunknak!

Elérhetőségeink

Belépés
Támogatás
Web & Design

Web design és grafikai részlegünk weboldalak, bannerek, animációk (flash), és egyéb grafikák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Ezen felül nyomtatott médiumok, pl. plakátok, szórólapok készítését is vállaljuk. Az alábbiakban ezen szolgáltatások főbb tulajdonságairól és egyes részleteiről lesz szó.

 

 • Web design:

  ... minőségi weboldalak készítése, napjaink követelményeit szem előtt tartva. Forráskódjaink a W3C által meghatározott HTML, XML és CSS szabványoknak megfelelnek, ennek ellenőrzését minden oldalunkon elvégezzük.


 • Letisztult grafika:

  ... mint az látható, nagy hangsúlyt fektetünk a grafikai megjelenésre. Ennek oka, hogy egy oldal felhasználói nem szívesen töltenek sok időt olyan honlapon, ahol "nem érzik jól magukat". Ezt figyelembe véve oldalainkat úgy készítjük el, hogy az a felhasználóknak is, és a megrendelőnek is elnyerje tetszését. A főbb ismertetőjegyeink: a "tiszta, sima" felületek, a részletgazdag kidolgozás, a színek és formák harmóniája, valamint az egyszerű kezelés és navigálás.


 • Bannerek:

  ... az internetes bannereknek (weboldalakon lévő reklámfelületek) igen nagy szerepük van az interneten való hirdetésben. Szerepük azért nagyon fontos, mert a legtöbb felhasználó akaratán kívül is megnézi őket. Lehet szó egy egyszerű képről, vagy animált gifről, de készítünk flash bannereket is.


 • Animációk:

  ... az animációk elsődleges funkciója egy oldal szebbé, mozgékonyabbá tétele, de valójában korlátlan a felhasználhatóságuk. Készíthetünk flash-ből menüket, nyomógombokat, hirdetéseket (bannerokat), bevezetőket (introkat), de sok egyéb helyen is alkalmazhatóak. Az egyetlen korlát, a flash fájlok mérete sem akadály többé, hiszen a flash 6-os verziójának köszönhetően az egyszerűbb animációk alig néhány kilobájt tárhelyet foglalnak el.


 • Egyéb grafikai tevékenységek:

  ... amit itt nem soroltunk fel (plakátok, egyéb nyomtatott médiumok) ...
  Természetesen ezekre is érvényes mindaz, amit a webdesign grafikai vonzatában már leírtunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, így többet is megtudhat az egyes szolgáltatásokról!